Att driva e-handel

Hitta drömjobbet medan du bygger upp din e-handel

Du drömmer om att driva en egen e-handel. Ha eget företag och vara din egen boss. Men det tar tid att bygga upp ett företag. Därför är det smart att hitta ett perfekt jobb som du kan kombinera med din webbhandel. Både för att få lön, men också för att få kunskaper som du kan använda i ditt framtida företag.

Satsa på modernt bemanningsföretag

Det absolut smartaste sättet för att hitta ett jobb, särskilt i Stockholm och andra större städer, är genom att du vänder dig till ett bemanningsföretag. Du har kanske redan ett jobb, men du trivs inte på det. Det tar för lång tid att pendla, eller så kan du inte lära dig bra kunskap på jobbet. Ett arbete är ju inte bara ett ställe du går till för att få lön, det är också en plats där du utvecklar dina talanger och lär dig nya saker, vilket du behöver för att kunna bygga upp en bra e-handel. Då är det smart att du vänder dig till ett bemanningsföretag, vare sig du är arbetslös, jobbar deltid eller vill byta jobb. Då har du störst chanser att mycket snabbt få ett nytt jobb. Det fina med bemanningsföretag är också att de ofta fokuserar på ekonomi, administration, försäljning och IT. Just de arbetsområden som du håller på med när du bygger upp din e-handel. Bra kunskaper som du alltid har nytta av. För att garanterat hitta en riktigt bra jobb är det smart att satsa på Next U. Istället för att du bara skickar in ett vanligt CV och läser på om arbetsplatserna, så får både du och företaget göra en videopresentation. Ok, det kan låta lite jobbigt, men du har mycket större chans att få ett jobb då. Visa vem du verkligen är. Du får även en bättre känsla för företagskulturen genom en videopresentation. Gå in på Next U som är ett modernt bemanningsföretag i Stockholm, och hitta jobbet som passar dig medan du bygger upp din webbshop.

Bygg upp din webbshop

Samtidigt som du söker nytt jobb via Next U fortsätter du att arbeta på din webbshop. Det tar tid att bygga upp ett företag online, samtidigt ger det dig många möjligheter i framtiden. Du kan tjäna mer pengar, du får mer frihet och du kan leva ett kreativt och spännande liv. Men du ska inte sluta jobba innan du har kommit igång med ditt företag på riktigt. Istället ska du försöka lära dig så mycket som du någonsin kan på ditt jobb. Besluta dig också för hur mycket du ska arbeta på din webbshop varje vecka. Det är viktigare att jobba regelbundet än att göra rejäla krafttag då och då. Du kan också delegera vissa uppgifter om du till exempel tycker att det är svårt att skapa en hemsida, förstå hur du ska skriva bloggartiklar eller ta bort bakgrunden på vissa bilder. Det kostar inte mycket att köpa dylika tjänster online av frilansare världen över.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *