Att driva e-handel

Läs recensioner

Om du ska köpa något online är det smart att alltid läsa recensioner kring de produkter och tjänster som du är intresserad utav. Du kan också söka indirekta recensioner av en särskild produkt.

Recensioner – onlineköparens bästa vän

Många webbshoppar erbjuder kunderna att recensera produkten online. Om du har köpt en tröja eller en cykel på en näthandel är det schysst om du tar dig tid att recensera produkten. Då hjälper du både företaget och andra konsumenter. Ju mer precis du är, desto bättre. När du läser recensioner är det klokt att inte bara titta på antal stjärnor. Ibland kan en bra produkt ha flera ettor för att kunderna har ställt en fråga och måste ange en stjärna. Eller så ger de lågt betyg för att varan kom sent eller att den underbara klänningen bara fanns i svart.

Om du till exempel ska cykla från Malmö till Nordkap vill du naturligtvis använda så bra tält, långfärdscykel och cykelväskor som möjligt. Rent av kanske beställa cykelväskor från ett specialmärke i Japan eller Franrike. Då kan du också söka recensioner på bloggar, forum och sociala medier. På forum kan du ställa väldigt specifika frågor om olika produkter. De flesta blir bara glada av att få hjälpa till.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *