Att driva e-handel

Tryck upp profilkläder till din e-handel

Tänk om dina kunder kunde gå omkring och göra reklam för dig? Helst alldeles gratis. Tryck upp profilkläder som du säljer eller ger bort i din e-handel, så kommer dina kunder även bli dina reklampelare.

Tryck upp profilkläder

Om du driver en e-handel är det smart att satsa på profilkläder. Profilkläder är vanliga kläder, som t-shirts, joggingbyxor, jackor, mössor, vantar, munkjackor och leggings, med din företagslogga på. Du väljer själv vilka kläder som din logga ska finnas på och sedan kan du sälja eller ge bort kläderna till dina kunder. Då kommer dina kunder att göra reklam för din e-handel år ut och år in, förutom att de själva också blir ständigt påminda om din webbshop. Du hittar ett stort utbud av profilkläder hos Medtryck som har Nordens största sortiment av profilkläder och profilprodukter. Du kan trycka din logga på allt från t-shirts och munkjackor till necessärer, termosmuggar och godis.

Sälja profilkläder i din e-handel

Du kan använda profilkläder på två sätt för att marknadsföra ditt företag: sälja eller ge bort. Vad som fungerar för dig beror på din relation till dina kunder samt vad du säljer. Ju mer nischad du är, desto lättare kommer du att kunna sälja dina profilkläder. Om du har en närmare relation till dina kunder och om de uppfattar dig som en expert på ditt område, så kommer många av dem också att vilja köpa kläder med din logga på. Det gäller särskilt om din e-handel säljer något som kunderna identifierar sig med. Det kan vara veganska produkter, cyklar av högsta kvalitet, sportutrustning eller hantverk. Om du då trycker upp kläder som du erbjuder kunderna när de håller på att checka ut, så kommer många kunder även lägga ner en snygg t-shirt, mössa eller vantar i kundkorgen. Ska du sälja profilkläder är det viktigt att du satsar på kvalitet.

Ge bort profilkläder

Du kan också ge bort profilkläder. Då är det smart att trycka upp lite billigare mössor, t-shirts och kepsar som du lägger ner i paketen. Som en extra gåva och en rolig överraskning när dina kunder öppnar leveransen från ditt företag. Tröjor, kepsar och muggar är sådant som vi använder i vår vardag. Det medför att profilkläderna med din logga kommer att användas på jobbet, när de klipper gräset, dricker kaffe eller är på gymmet. När de ska handla blir det naturligt att surfa in på din e-handel. Det är en billig och mycket effektivt marknadsföringsmetod.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *